ChiwawaDrivers

Locul de combatere a soferilor cu sindrom Chiwawa

Panel de control
Profilul tau
Informatii
Preferinte
Semnatura
Avatar
Social
Lista de prieteni si lista userilor ignorati
Membrii forumului
Grupuri de utilizatori
Mesaje private
Mesaje primite
Mesaje trimise
Subiecte monitorizate
Subiecte monitorizate

 

 Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Autor Mesaj

Bogy
Admin
Numarul mesajelor : 10

Data de inscriere : 28/08/2009
Varsta : 24
Localizare : Turda/Bucuresti

MesajSubiect: Regulament   Vin Aug 28, 2009 7:52 pm

Administratorii si moderatorii forumului au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect sau mesaj care, conform aprecierii lor, nu contine informatie relevanta referitoare la subiectul sau firul de discutie in cadrul caruia a fost trimis. Administratorii si moderatorii vor putea argumenta actiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.

Utilizatorii iau cunostinta si sunt de acord ca este interzisa postarea pe forumul Chiwawa Drivers a mesajelor cu continut abuziv, rasist, obscen, vulgar, jignitor, calomnios, de ura, amenintator, cu conotatii sexuale, de promovare a pirateriei software, folosirea unui limbaj lasciv sau orice alt material care este contrar legislatiei in vigoare in Romania.

Fiecare Utillizator este de acord si se obliga sa nu initieze si/sau sa nu sustina pe forumul Chiwawa Dirvers subiecte de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal.

Aprecierea unui subiect drept generator de scandal se face de catre moderatori sau administrator, din proprie initiativa sau la solicitarea unui Utilizator. Utilizatorii sunt sfatuiti sa dezbata idei si nu persoane; pe forumul Chiwawa Drivers este permisa critica unei persoane doar daca este argumentata cu dovezi clare si la obiect.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa nu abuzeze de majuscule. Pe Internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor. Totodata, Utilizatorii sunt sfatuiti sa nu abuzeze de culori, fonturi, smiles (un maxim de cinci simboluri grafice este suficient pentru a exprima o stare emotionala) si nici de marimea literelor; si sa incerce sa dea prioritate fondului in favoarea formei.

Incalcarea acestui regulameant va avea ca urmari, in fuctie de gravitatea abaterii cu: warn, ban temporar, ban permanent.
La al treilea warn, userul va primi ban pentru 3 zile.
La al cincelea warn, userul va primi ban pentru 14 zile.
La al treilea ban temporar, userul va primi ban permanent.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://chiwawadrivers.hitforum.ro
 

Regulament

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ChiwawaDrivers » Welcome » Regulamentul Chiwawa Dirvers -